Over de Uitvaartbloemiste

Anneke van den Ende, zij die uw bloemenwensen begrijpt

Over Anneke van den Ende

Stacks Image 122123
Anneke van den Ende heeft zich gespecialiseerd in het verzorgen van uw laatste groet. Een afscheid gaat vaak gepaard met emotie, dan is het fijn dat er iemand is die uw wensen begrijpt.

Een passie voor bloemen

Mijn passie voor bloemen is al vroeg in mijn jeugd ontstaan. Mijn ouders hadden een tuincentrum en ik hielp daar mee met het kweken en verkopen van bloemen en planten.
Mijn ervaring heb ik, na mijn vakopleiding bloemsierkunst, in bloemen winkels en tuincentra opgedaan. Ik houdt ervan om bloemwerken te maken met materiaal uit de natuur of tuin. De rouwstukken die ik vandaag de dag creëer hebben dan ook vaak een natuurlijke uitstraling.
Mijn keuze om alleen rouwbloemwerk te maken is ontstaan doordat ik graag iets voor mensen wil betekenen. Dat mag ik nu doen door te luisteren naar u als klant, om vervolgens uw wensen te vertalen in een rouwstuk.
Al mijn creaties hebben hierdoor een persoonlijk karakter. Alles is mogelijk bij mij, ik maak wat u wenst.
Niet zelden wordt er emotioneel gereageerd als ik de bloemstukken kom brengen. Het is dan ‘’precies wat wij voor ogen hadden’’.
Juist in een verdrietige periode van iemands leven kunnen bloemstukken troost bieden. En elk bloemstuk dat ik maak, maak ik met hart en ziel.

Een bijzonder rouwboeket of arrangement

Op de speciale rouwarrangementen pagina vindt u veel voorbeelden van rouwarrangementen en boeketten voor op of bij de kist. Elk rouwarrangement wordt met de grootste zorg samengesteld. Uw wensen worden vanzelfsprekend in het rouwstuk verwerkt. Uitvaartbloemiste Anneke van den ende maakt speciale creaties en ontwerpt aan de hand van uw verhaal een gepersonaliseerd bloemstuk. Aan elk rouwstuk kan een passend lint worden toegevoegd.

Een rouwarrangement laten bezorgen

Uitvaartbloemiste Anneke van den Ende bezorgt uw rouwboeket of arrangement in Rijswijk en omgeving. Anneke bezorgt uw rouwboeket op iedere gewenste locatie in Rijswijk, waaronder uitvaartcentra, kerken en crematoria. De rouwarrangementen worden niet alleen in Rijswijk geleverd, maar ook in de plaatsen: Den Haag, Den Hoorn, Schipluiden, Delft, Maasland, Pijnacker, Nootdorp, Ypenburg, Leidseveen, Wateringen, Zoetermeer, Kwintsheul, De Lier, Monster
Wilt u meer weten over onze bezorgdiensten? Neem dan contact met Anneke van den Ende op.

Meer informatie over rouwwerk bezorging
Anneke van den Ende
Stacks Image 122149
Uitvaartbloemiste
Van Rijnweg 1B
2286 KC Rijswijk (Z.H.)
Telefoon: 06-29163782
Openingstijden
Maandag - zaterdag 09.00 - 18.00